Livet Slik Vi Kjenner Det, Kan Snart Være Over Og Erstattet Av Den Nye Verdensordenen

En liten nyhetsrapport fra Bloomberg tidligere denne uken og publisert på MSN Money gikk for det meste ubemerket i bedriftsmediene, og til og med i de alternative mediene, og likevel kan det ha vært den viktigste nyhetshistorien så langt i år.

Jill Ward fra Bloomberg skrev :

Bank of England vurderer om den skal opprette en sentralbankstøttet digital valuta, ifølge guvernør Andrew Bailey.

“Vi ser på spørsmålet om vi skulle opprette en digital valuta av Bank of England,” sa Bailey mandag i et webinararrangement med studenter. ”Vi fortsetter å se på det, da det har store konsekvenser for betalingenes og samfunnets natur. Jeg tror om noen år vil vi sette kurs mot en slags digital valuta, ”la han til.

Asiatisk forretningskvinne som bruker kredittkort til betaling med ansiktsrec

BOE er en del av en gruppe av store sentralbanker som samarbeider for å vurdere potensielt å utvikle sine egne digitale valutaer, og erkjenner at deres rolle blir utfordret av ny teknologi og private sektorinitiativer som Facebook Inc.s Vågen.

Det kan imidlertid ta litt tid før den britiske sentralbanken er i stand til å fullt ut vie oppmerksomheten mot en slik utvikling.

“Det digitale valutaspørsmålet vil være et veldig stort problem,” sa Bailey. “Jeg håper det er fordi det betyr at Covid vil være bak oss.” ( Kilde )

COVID vil selvfølgelig sannsynligvis aldri være “bak oss”, slik vi ser i dag at det blir brukt som en unnskyldning for å ødelegge arbeidsplasser og små bedrifter og fullføre overføringen av formue fra middelklassen til globalistene.

Det fungerer så bra for dem, hvorfor skulle de slutte nå?

Så vi bør være veldig skeptiske til guvernør Andrew Baileys uttalelse om at en digital valuta fra Bank of England fremdeles er “noen år” borte.

Hvorfor Er En Sentralbank Digital Valuta Så Stor Avtale?

Identitetskort

På dette tidspunktet er jeg sikker på at de som fortsatt leser denne artikkelen anklager meg for sensasjonalitet og “klikk agn” ved å hevde påstanden i overskriften til denne artikkelen om at når kontanter erstattes av en digital valuta, vil livet slik vi kjenner det bli over og erstattet av en ny verdensorden .

Tross alt bruker de fleste av oss allerede digitale betalinger for de fleste av våre transaksjoner i livet, og kontanter blir sjelden brukt i disse dager uansett, så hva er det store?

Den “store avtalen” er at alle de digitale transaksjonene du bruker i dag for å betale for varer og tjenester, fremdeles trekker på økonomiske ressurser representert av valutaen du har på din egen bankkonto, og du har relativt frihet til å velge hvordan, når , og hvor du skal bruke pengene dine.

Med andre ord, i dag har du fremdeles valg. Du har fortsatt noen friheter.

Hvis du ikke liker rentene som kredittkortet ditt belaster deg, kan du for eksempel velge å flytte til et annet kredittkortselskap. Hvis du ikke liker måten banken behandler deg på, kan du velge å holde kontoene dine i en annen bank som tilbyr bedre priser, færre gebyrer osv.

Og hvis du ikke har god kreditt og ikke kvalifiserer for et kredittkort, kan du fortsatt delta på markedet med kontanter. Du kan også utstede sjekker til noen for å flytte pengene dine hvis du velger å gjøre det uten å bruke digitale betalinger.

Og hvis du ikke liker det faktum at din lokale butikk nå krever at du bruker maske for å handle der? Ikke et stort problem, da mest sannsynlig alt de selger kan bestille online på hjemmets komfort og få det levert til deg uansett.

Du har fremdeles valg.

Men hvis sentralbankfolkene tar seg til rette og erstatter alle kontanter og valutaer med en enkelt digital valuta, kan du miste ALLE disse valgene, og personvernet vil nesten være borte!

Tror du at når en obligatorisk COVID-vaksine kommer ut, at du bare kan bestemme deg for ikke å delta?

Det vil ikke være så enkelt hvis det er en enkelt digital valuta som erstatter alle andre valutaer.

Din evne til å delta på markedet, selv fra “komforten” i ditt eget fengselscellehjem, vil være 100% avhengig av om du oppfyller kvalifikasjonene for å delta i å bruke den nye digitale valutaen, selv om du har en positiv hovedbok i “din” -konto.

Så bare tenk på konsekvensene hvis kontoen din i sentralbankene i det nye digitale valutasystemet ikke har godkjent deg for transaksjoner fordi du ikke har et digitalt ID-kort fra COVID som viser at du har blitt vaksinert riktig med en godkjent COVID-vaksine?

Du kan ikke gå til en butikk for å kjøpe noe, og du kan heller ikke kjøpe noe online.

Hva skal du gjøre nå?

Dette er slags spørsmål du og vennene dine og familiemedlemmer må begynne å stille NÅ, mens du fortsatt har noen friheter igjen.

Prøvekjøring Med Digital Valuta Som Skjer Nå I Afrika

Og hvis du tror at dette er frykt, og at noe som dette sannsynligvis ikke ville skjedd på mange år uansett, skjer det faktisk akkurat nå i Afrika som en prøvekjøring.

Raul Diego publiserte en artikkel denne uken i Mint Press News med tittelen: Africa to Become Testing Ground for “Trust Stamp” Vaccine Record and Payment System .

En ny biometrisk identitetsplattform som er inngått i samarbeid med den Gates-finansierte GAVI-vaksinealliansen og Mastercard, vil lansere i Vest-Afrika og kombinere COVID-19-vaksinasjoner, kontantløse betalinger og potensielle søknader om rettshåndhevelse.

En biometrisk digital identitetsplattform som “utvikler seg akkurat som du utvikler deg” er innstilt på å bli introdusert i “lave inntekter, avsidesliggende samfunn” i Vest-Afrika takket være et offentlig-privat partnerskap mellom Bill Gates-støttet GAVI-vaksinealianse, Mastercard og the AI-drevet “identitetsgodkjenning” selskap, Trust Stamp.

Programmet, som først ble lansert i slutten av 2018, vil se Trust Stamps digitale identitetsplattform integrert i GAVI-Mastercard “Wellness Pass”, et digitalt vaksinasjonsregister og identitetssystem som også er knyttet til Mastercards klikk-for-spill-system som drev av sin AI og maskinlæringsteknologi kalt NuData .

Mastercard beskriver i tillegg til å ha bekjentgjort sitt engasjement for å fremme “sentralisert journalføring av immunisering mot barn” seg selv som en leder mot et “World Beyond Cash”, og partnerskapet med GAVI markerer en ny tilnærming til å koble et biometrisk digitalt identitetssystem, vaksinering poster, og et betalingssystem til en samlet sammenhengende plattform.

Innsatsen, siden lanseringen for snart to år siden, er blitt finansiert via 3,8 millioner dollar i GAVI-donorfond i tillegg til en matchet donasjon av samme beløp av Bill og Melinda Gates Foundation.

I begynnelsen av juni rapporterte GAVI at Mastercard’s Wellness Pass-program ville bli tilpasset som svar på coronavirus (COVID-19) -pandemien.

Rundt en måned senere kunngjorde Mastercard at Trust Stamp’s biometriske identitetsplattform ville bli integrert i Wellness Pass, ettersom Trust Stamp’s system er i stand til å gi biometrisk identitet i områder i verden som mangler internettilgang eller mobiltilkobling, og heller ikke krever kunnskap om den enkeltes lovlige navn eller identitet som skal fungere.

Velværeprogrammet som involverer GAVI, Mastercard og Trust Stamp vil snart bli lansert i Vest-Afrika og vil bli kombinert med et Covid-19 vaksinasjonsprogram når en vaksine blir tilgjengelig. ( Full artikkel )

Dette følger en kunngjøring som ble publisert for noen uker siden om at Visa hadde innlevert amerikansk patent på digital valuta.

Visa er et av de mest vellykkede og følgeskapsbedriftene i verden. Hvor kraftselskapet legger ned sin innsats er dermed ingen liten sak.

Det er grunnen til at en nylig publisert patentsøknad for et blockchain-drevet “digital fiat currency” -system av betalingsgiganten ikke bare legitimerer for blockchain tech generelt, men indikerer også hva som kan komme til mainstream-betalingsarenaen midt i økende hyperdigitalisering.

Torsdag 14. mai publiserte US Patent and Trademark Office (USPTO) den aktuelle patentsøknaden, som ganske enkelt heter “DIGITAL FIAT CURRENCY.”

Innleveringen, som først ble sendt inn til USPTO i november 2018, skisserer et stablecoin-lignende system der blockchain-baserte digitale valutavekslinger er knyttet til faktiske fiat valutareserver. ( Full artikkel )

Dette Er Den EKTE Krigen! Central Bankers Vs. Free Citizens

Ettersom jeg har publisert og advart i flere måneder nå, er det en plan på plass som ligger bak alt som skjer i dag med “varpfart”, og den planen skal innlede en ny verdensorden .

Dette er ikke en “konspirasjonsteori” lenger, fordi planen utspiller seg foran våre øyne.

Slagene vi er vitne til på gater og på nettet som peperer republikanere mot demokrater, hvite kontra svarte, sosialister kontra kapitalister, etc., er alle en distraksjon for den VIRKELIGE krigen, som er massene mot de globale Satanic Bankers.

Og hvis en stor nok prosent av den amerikanske offentligheten ikke våkner opp snart og innser hvem de virkelige fiendene er, vil dette landet gå tapt for globalistene .

Ikke til kommunistene, ikke til de hvite supremacistene, men til de globale bankfolkene som finansierer begge sider for å oppnå sitt mål om en ny verdensorden med en betydelig redusert befolkning som kan kontrolleres av en enkelt valuta, en enkelt regjering og en enkelt Religion.

Så hvis du ikke har vært oppmerksom ennå, er det på tide å bli fanget.

Her er de siste artiklene du trenger å lese for å gi mer kontekst og forståelse. Vær også oppmerksom på linkene og de tilhørende videoene i disse artiklene.

Av Brian Shilhavy , gjesteskribent

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.