Det Store COVID-19-Bedraget – Og Hva Du Trenger Å Vite For Å Overleve

I dag har vi en bidratt artikkel av Gary Heavin, som har vært intimt involvert i samarbeid med leger og sykehus for å dokumentere de mest effektive behandlingene som kan stoppe og få slutt på tyranni.

Her er hele artikkelen hans, som inneholder uvurderlig informasjon om en kur mot covid-19 som finnes i dag (men at det medisinske etablissementet bevisst undertrykker for å maksimere omkomne og skape etterspørsel etter med høy fortjeneste).

Det Store COVID-19-Bedraget … Og Hva Du Trenger Å Vite For Å Overleve

Covid 19 bedrag

av Gary Heavin

Jeg har snakket med vennene mine som inkluderer leger og andre høyt utdannede mennesker om behandlingene de ville søke hvis de fikk diagnosen Covid 19.

De fleste av dem ante ikke hvilket behandlingsforløp de eller familiene deres måtte søke. Dette forholdet skyldes delvis det enorme volumet av informasjon som blir kastet mot oss.

Mye av denne informasjonen er bevisst villedende.

Jeg skriver denne artikkelen for å kutte gjennom bedraget, slik at du og legen din kan ta informerte beslutninger om og når tiden kommer.

Denne artikkelen har to formål. For det første er det viktig at du forstår det store bedraget som Big Pharma, deres minions på FDA, CDC, NIH, WHO, MSM og tjenestemenn i høye regjeringsstillinger utfører deg, din familie og sannsynligvis legen din.

Det andre formålet er å forsikre deg om at du er bevæpnet med nødvendig informasjon for å sikre at du får de beste behandlingsalternativene fra helsepersonellet. Kunnskap er makt.

Tillat meg å gjenta, du må vite at du blir dyppet og at du trenger en plan for deg og din familie hvis du blir smittet av Covid 19. Så la oss komme til det.

La meg begynne med å konstatere at jeg ikke er lege, og at jeg ikke tilbyr medisinsk råd. Jeg har en bachelorgrad i helse, ernæring og rådgivning.

Jeg har skrevet to NY Times bestselgende bøker om kvinners helse og egnethet, og jeg har fått en æresdoktorgrad. Imidlertid må du bestemme behandlingsalternativene dine med din personlige lege.

DEN STORE BEDRIFTEN

Når det gjelder trygge, effektive og rimelige terapier for Covid 19 , ser Big Pharma og dets agenter, dvs. Dr. Fauci og Dr. Birx og mange andre, ut til å ha en agenda for å lyve for deg og legen din.

Det mest åpenbare eksemplet er deres pågående innsats for å latterliggjøre behandlingsalternativet Hydroxychloroquine, Azithromycin og Zinc . Vi har alle sett på den harde kritikken som president Trump fikk da han fremmet denne protokollen for Covid 19.

Så, Hydroxychloroquine har eksistert i nesten 70 år som en behandling mot , Lupus og revmatoid artritt. WHO har utpekt det som en sikker og effektiv medisinering som ligner på å ta et aspirin.

En undersøkelse med 6000 leger bekreftet det som deres valg av behandling for Covid 19.

Behandlingen fungerer slik:

Hydroksyklorokin er en ionofor, noe som betyr at den kan transportere materiale gjennom celleveggen. Sink er et mineral som stopper replikasjonen av Covid 19-viruset i cellen. Hydroksyklorokin transporterer sink inn i cellen slik at den kan stoppe replikasjonen av viruset.

Z-pak-antibiotikumet gis for å forhindre opportunistiske bakterieinfeksjoner som lungebetennelse som kan oppstå mens immunforsvaret ditt driver med å rette opp virusinfeksjonen. Nøkkelen til dens effektivitet er å starte denne behandlingen i begynnelsen av Covid 19, slik at den har tid til å jobbe.

Hvor stor innsats har Big Pharma lagt ned i å undergrave dette behandlingsregimet?

I tillegg til å fordømme effektiviteten, fra Dr. Fauci og selskap, konstante MSM-treff, sensurering av legers artikler og videoer fra , har det også blitt gjort en rekke “studier” som bokstavelig talt ble sabotert fra begynnelsen.

VA sykehussystem rapporterte i mars at de hadde gitt hydroksyklorokin til en rekke pasienter.

Etter utgivelsen av informasjon, kjørte MSM historien med overskriftene, “VA sykehus fant ut at Hydoxychloroquine ikke fungerer og øker dødsfallet til Covid 19.”

Imidlertid, hvis du faktisk leser studien (se lenke), vil du huske at bare de sykeste av årskullene fikk stoffet.

De fikk stoffet først etter at de var så langt at det ikke ville ha en sjanse til å fungere og de ikke fikk sink. Ingen av disse detaljene laget MSM-artiklene .

Et annet eksempel på det store bedraget kom fra det britiske medisinske tidsskriftet, The Lancet. Lancet rapporterte at en metastudie viste at hydroksyklorokin var ineffektivt.

Som et resultat av denne publiserte studien forbød Frankrike, Italia og andre europeiske land øyeblikkelig bruken av dette behandlingsalternativet.

I løpet av få uker ble det funnet at studien var så dårlig utformet og at resultatene bokstavelig talt ble fabrikert. Lancet ble tvunget til å gjøre en tilbaketrekning av “studien.”

I mellomtiden kjørte MSM selvfølgelig den opprinnelige Lancet-historien og villede millioner av mennesker og deres leger.

Så hva kan muligens være motivet bak Big Pharmas store bedrag. Det er vel tre svar, penger, penger og penger.

Det bringer opp behandlingsalternativet som Big Pharma promoterer, Remdesivir . Dette nydelige eksperimentelle medikamentet, koster over $ 3000 per regime, må gis intravenøst ​​på et sykehus (Rive dager blir rundt 15 år), og bevis viser at det ikke fungerer .

Det andre behandlingsalternativet er den lovede Covid 19-vaksinen som de hevder kommer. NHS i Storbritannia har forpliktet seg til å kjøpe en for hele befolkningen i Storbritannia.

Det er en forpliktelse på 65.000.000 doser til en avtalt pris på rundt $ 600 for hver vaksinasjon. Det er omtrent $ 40.000.000.000. (40 milliarder) Det er mye insentiv for å villede mennesker.

Denne uken mottok et amerikansk farmasøytisk selskap 1,6 milliarder dollar mot deres anstrengelser for å lage denne vaksinen, som etter mange eksperters mening ikke vil fungere på et koronavirus og vil være uprøvd og eksperimentell .

Hvordan har Big Pharma så mye kontroll over formidlingen av denne informasjonen, eller skal jeg si propaganda? Vel, det samme svaret dukker opp igjen, penger.

Big Pharma ga 2 milliarder dollar i løpet av den forrige valgsyklusen til amerikanske . Big AG, militær- / sikkerhetskomplekset og stor olje ga hver bare en uanstendig 1,0 milliarder dollar for å kjøpe stemmene til vår politiske ledelse.

MSM teller Big Pharmas annonseinntekter til opptil 80% av inntekten.

Internettets “mestere av universet” kowtow også til Big Pharma innflytelse og annonsering dollar ved å sensurere alle som prøver å fortelle det amerikanske folket sannheten om Covid 19.

Det ser ut til at alle som er medskyldige i dette store bedraget, et bedrag som er designet for å drepe og skremme nok mennesker til slutt å be om en eksperimentell vaksine, vel, disse menneskene ville være tilbehør til drap.

HVA DU Trenger Å Vite For Å Overleve

Nå, for noen gode nyheter. Det er flere behandlingsformer som tilbys som ser ut til å være trygge, effektive og rimelige. Imidlertid må disse behandlingene brukes tidlig i sykdomsutviklingen.

Budesonid

Japan, Taiwan og andre asiatiske land har opprettholdt en mye lavere dødelighet med Covid 19, så har vi her i Amerika, til tross for at de bor i tettbygde .

Mange mennesker tror at det skyldes deres foretrukne behandlingsmetode. De bruker et steroidmedisin som inhaleres i en tåke gjennom en forstøver for hjemmebruk.

Jeg er kjent med dette siden min 2 år gamle barnebarn trengte denne behandlingen med et lignende stoff for et øvre luftveisproblem som hun nylig hadde hatt. Det taler til sikkerheten og felleskapet i denne behandlingen.

Se lenken til en Texas-lege som deler pasientens erfaringer med denne terapimetoden ved å bruke stoffet Budesonide og et antibiotikakurs.

Ivermectin

Et annet behandlingsalternativ som ser ut til å være trygt og effektivt er bruken av det anti-parasittiske medikamentet Ivermectin med antibiotikaet Doxycycline.

Bare en Ivermectin-pille og deretter antibiotikaforløpet i ti dager resulterte i en 100% kurhastighet for Covid 19 pasienter i følge den vedlagte studien.

Ivermectin har blitt mye brukt på kontinentet i i mange år som et parasittmiddel og antas å være en primær årsak til at Covid 19 ikke har påvirket den afrikanske befolkningen alvorlig .

HYDROXYCHLOROQUINE & ZINC

Som vi har sett ovenfor, bør dette terapeutiske regimet vurderes ganske enkelt på grunn av innsatsen for å forhindre deg i å vite sannheten om det. Som Shakespeare skrev: “Synes damen protesterer for mye?”

Utfordringen med dette terapeutiske er både å finne en lege som vil forskrive det og å finne et apotek som vil selge det. Dette skal være mellom deg og legen din. Ikke guvernørene i visse stater.

Tatt i betraktning at 20% av alle medisiner er foreskrevet “off label”, noe som betyr at de er foreskrevet til annen bruk enn beregnet, bør du og legen din ha frihet og ansvar for å ta denne beslutningen om helsehjelp .

Det er flere andre behandlingsformer som ser ut til å være trygge, effektive og rimelige.

Det kan være lurt å undersøke klordioksid, intravenøs ozon, høy dose intravenøs C-vitamin og en annen, Glutathione, som er populære behandlinger i homeopatiske miljøer.

(Forfatterens merknad) Jeg har mottatt en rekke spørsmål angående tilskudd med vitaminer og mineraler. Jeg ser på disse som forebyggende og ikke terapeutiske.

Imidlertid er min personlige daglige diett 2000 mg vitamin C, 2000 iu vitamin D3, 250 mg magnesium og 25 mg sink.

Når det gjelder meg og min familie, skal vi ta informerte og ansvarlige avgjørelser angående helsevesenet vårt. Jeg håper at informasjonen jeg har gitt deg i dag, sammen med lenkene for ytterligere informasjon, vil hjelpe deg, familien og legen din til å ta de beste beslutningene også.

Gary Heavin og kona Diane er grunnleggerne av Curves, verdens største fitness-franchise. Gary er forfatteren av to bestselgerbøker fra NY Times, Curves and Curves on the go. Gary skrev med og spilte hovedrollen i filmen Amerigeddon. Gary er en frihvervsliv og fungerer i rådgivende styre ved Dr. Ron Pauls Institute for Peace and Prosperity. Gary og kona er filantroper som fôrer 10.000 barn om dagen i Haiti og driver et barnehjem utenfor slummen i Mumbai. Det viktigste er at de er kristne som tror på bibelen.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.