Elon Musk Og Tesla Blir COVID-Vaksineprodusenter

BIG PHARMAKORONAVIRUSVAKSINER

HAF3. Juli 2020

En annen Multi-milliardær Big Tech-eier har sluttet seg til Big Pharma for å innkassere den nye COVID-vaksineutviklingen.

av Brian Shilhavy

FiercePharma kunngjorde i dag at Teslas administrerende direktør Elon Musk hadde signert en avtale med den tyske vaksineprodusenten CureVac for å lage bærbare molekylære RNA-skrivere – det Musk kalte “RNA mikrofabrikker” – for å hjelpe til med å produsere doser av den tyske vaksineproducentens COVID-19 skudd.

Den tyske vaksineprodusenten CureVac har mistet litt glans i løpet av et COVID-19-skudd etter at andre mRNA-baserte håpefulle har fanget regulatorers oppmerksomhet.

Elon Musk Tesla

Likevel har CureVac angivelig snarret en stor partner for å hjelpe til med å bygge sine spillendrende RNA-“printere” som kan vende den globale interessen tilbake til sin fordel.

Teslas administrerende direktør Elon Musk twitret torsdag at elbilprodusenten hadde inngått avtale med CureVac for å lage bærbare molekylære RNA-skrivere – det Musk kalte “RNA-mikrofabrikker” – for å hjelpe til med å produsere doser av den tyske vaksineproducentens COVID-19 skuttkandidat.

Musk sa at selskapet hans jobbet på skriverne som et “sideprosjekt” og kunne påta seg flere partnere i fremtiden.

CureVac har tidligere bekjentgjort arbeidet med bærbare “skrivere” for sine mRNA-baserte vaksiner, noe som vil gjøre det mulig for selskapet å produsere skudd i stor skala på farlige steder uten standard logistiske betenkeligheter. (Kilde)

Den farmasøytiske salgspublikasjonen rapporterte også at CureVac ble levert 34 millioner dollar i en tre-årig bevilgning fra Bill Gates- finansierte Coalition for Emergency Preparedness Innovations (CEPI) for å utvikle sin proprietære RNA-skriverprototype for å kvise ut mRNA-vaksiner.

Hvis du er Tesla-elbileier bekymret for medisinsk tyranni, hvordan får dette deg til å føle deg?

Les også: The Mysterious Illuminati Lineage Of Elon Musk

Det ble kunngjort tidligere denne uken at Tesla nå har overvunnet Toyota som den mest verdifulle bilprodusenten i verden.

Tesla elektroniske bil er en av de mest avanserte datastyrte bilene som noen gang er designet. Den billigere massemarkedet Tesla Model 3 har ikke en fjernkontroll en gang, da man må åpne kjøretøyet med en smarttelefon og Tesla-appen.

Hva om Tesla bestemmer deg for at du ikke lenger kan kjøre kjøretøyet ditt hvis du ikke bruker maske, eller deltar i kontaktsporing med appen på telefonen din, eller hvis du ikke har COVID-vaksinen når den kommer ut? (Spesielt den han investerer i.)

Hvis du ikke vil overholde, kan Tesla bokstavelig talt låse deg ut av din egen bil.

Tesla-biler har også åtte surround-kameraer som gir 360 graders sikt rundt bilen på opptil 250 meters rekkevidde.

Vil Tesla-biler nå også bli spioneringsverktøy som legemyndighetene bruker for å registrere deg mens du kjører for å se om du overholder COVID-medisinske retningslinjer, for eksempel å bruke masker?

Og siden de er koblet til Internett via mobiltelefonen din, vil implementeringen av 5G nå tillate at elektroniske biler som Teslas blir våpen i 5G-teknologi for de som ikke følger?

Dette kan høres ut som en slags dystopisk fremtid i science fiction, men slike ting skjer akkurat nå, i dag, med knekkhastighet.Elite Pedofilnettverk Som Skal Eksponeres Etter Arrestasjon Av Maxwell Eller Vil Hun Bli “Selvmordet”?Forrige InnleggAfrikanere Protesterer COVID-Vaksineforsøk: ‘Bill Gates, Vi Er Ikke Laboratorierotter!’Neste Innlegg

Relaterte Artikler

War On Kids

STYREKORONAVIRUSFALSKE FLAGGTANKEKONTROLLNWO

Covid1984 Og Våre Barns Sadistiske Fangenskap

HAF9. Juli 2020

Kanye West

MIKROCHIPIMPLANTATNYHETERVAKSINER

Kanye West: ‘De Vil Ha Chips Inne I Oss’

HAF9. Juli 2020

Hendelse 201 Bill Gates New World Order

KORONAVIRUSNWO

Dokumentære Påstander COVID-19 Pandemic Er En ‘Live Simulation Exercise’ Som 196 Land Meldte Seg Av I 2005

HAF9. Juli 2020

Beograd-protester

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

MASSIVE Protester Rokker Serbisk Hovedstad Etter Ny Kunngjøring Om Lockdown-19

HAF8. Juli 202

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.