Strømtyven AMS


NVE har utrolig nok gått til angrep på oss, jfr tvangs-innføringen av Aidon, såkalt smartmeter. Dette er en “nyttårsrakett” fra NVE som løper blod bads globalistenes ærend.

Husk mine venner. For mange år siden la apekattene på tinget en “ny kabal” bak vår rygg- slik de alltid har gjort det. Dette er forræderi mot eget folk, intet annet.

Det var dagen da markeds-liberalismen, dvs etterspørsel og pris skulle bestemme alt. Nå ser dere konsekvensene av denne djevelske ku-vendingen. Det er jusst som på et Horehus, hvor mange horer florerer og prisen faller- samtidig som sykdommene sprer seg. Nøyaktig samme horeriet er dette.

De har stjålet vår strøm til 5 øre kW/t og laget seg en lukrativ gotteri-butikk av det- slik de har gjort med alt innenfor Samunnsikkerhet og Samferdsel. Svinaktig livsfarlig med andre ord- når det gjelder samferdsel og billige sjåfører, ser dere mine venner. Dette er hva de kaller sikkerhet på speilglatte vinterveier med utenlandske sjåfører som aldri har sett snø før, og langt ifra kjørt lastebil eller trailer i Norge i minus 20 grader.

En ting som er ganske sikkert, jo det smeller- før jo heller. Samme skjedde da Mesta tok over- i stedet for sand på veiene, så kom det saltlake- med speilglatte veier som resultat- med mange omkomne. Ser dere?

Den samme rødsausen får gripe om seg- ellers i samfunnet også- og det ender aldri godt.

AMS- er kun satt inn for å tjene masse penger på oss forbrukere. Dette er et svineri som skulle vært straffbart å innføre, fordi det er helseskadelig på sikt og tar liv også. Dette er MARKEDSKREFTENES mørke side som globalistene ikke vil snakke om. Det er hva vi har med å gjøre, jo banditter- intet annet.

Når det gjelder hvem som bestemmer i eget hus, så er det IKKE NVE- Norges Vassdrag og Elektrisitetsvesen, men kun huseier.

Ikke slipp montørene inn i ditt hus for å montere disse “djevelboksene”. Det stråler omtrent konstant og føles veldig ubehagelig. Skaden oppstår over tid. På en dyrebutikk døde 20 hamstere pga strålingen.

Hvorfor skal NVE tvinge sykdom og skyhøye strømpriser på folket i Norge?

Forsvaret
Nå har Forsvaret og Staten ikke tillatt at det skal monteres Aidon AMS målere i deres bygg.

AMS-målere Forsvaret frykter nye strømmålere kan avsløre militære hemmeligheter Også Statsbygg regner med at brukere vil be om fritak av frykt for at sensitiv informasjon skal komme på avveie.

Forsvarsbygg vil finne ut om de nye strømmålerne kan spre viktig informasjon til uvedkommende, og har fått utsettelse til 2020 på å installere målerne, skriver NRK. – Saken er til utredning i sektoren. Vi må utrede funksjonene til målerne slik at informasjon som ikke er allment kjent forblir ukjent. Vi må vite at informasjonen som blir sendt, ikke kommer i konflikt med loven, sier senioringeniør i elektro i Forsvarsbygg Terje Neshjem.Hvorfor skal folket i Norge la seg svinebinde av NVE?
Ikke la deg lure av NVE. Lås døren om de kommer og slipp de ikke inn i ditt husvære. Det er DU som bestemmer.

Tror dere at NVE ønsker å ivareta vår sikkerhet?
Svaret er NEI.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.