HVORFOR ER ELEKTROMAGNETISK STRÅLING FRA AMS SMARTMÅLERE, 5G, MOBILTELEFONER, RADARER, OG ANDRE TRÅDLØSE ENHETER SÅ FARLIG?

Det man må erkjenne er at både mennesker, dyr og planter består av celler. Det er utgangspunktet når folk blir syke. Da er det noe galt med funksjonene til cellene. Disse cellene er finstilte “motorer” eller små enheter som fungerer med meget, meget svake elektriske signaler.

Cellene skal oppta Oksygen og næringsstoffer og omdanne dette til energi vi kan bruke og til dannelse av nye celler og vedlikeholde alle kroppsfunksjoner.

Dette maskineriet er meget komplisert og nøye regulert med – elektrisitet. Det er mange andre ting som også er viktige, slike stoffer som hormoner og enzymer.Cellene skal regulere forbrenningen og oksygenopptaket ved forskjellige belastninger. Da må tilførselen av Oksygen reguleres etter behovet og det må også de andre stoffene. Omstningen må gå fortere eller saktere. Blir cellenes finstilte funksjoner forstyrret, blir også tilførselen og omsetningen og omdannelsen av næringstoffer forstyrret.Elektromagnetisk stråling trenger inn i kroppene våre og med de mengder, styrker, og frekvenser som blir brukt i våre trådløse enheter og sendere, blir cellenes funksjoner forstyrret. Det gjelder blodceller, hjerneceller og alle andre celler i kroppen.Når Oksygenopptaket og de andre funksjonene blir forstyrret klarer ikke cellene å bruke næringstoffene (maten) slik behovet til kroppen er.Resultatet kan bli at vi føler oss sultne og spiser mer, men det hjelper ikke fordi cellene klarer ikke å omsette maten på grunn av Oksygenmangel. Blodet blir tilført mer sukker og næring enn cellene kan bruke og bukspyttkjertelen jobber på spreng for å skaffe nok insulin til å bryte ned sukkeret. Det virker ikke fordi cellene trenger mer Oksygen som de ikke får nok av. All den ovrflødige maten blir da lagret som fett på kroppen og i blodårene og tetter til disse.Bukspyttkjertelen blir til slutt utslitt og virker ikke lenger.Vi får diabetes, hjerte- karsykdommer, fedme, kreft, hodepine, utmattelse og til slutt dør vi.Grenseverdiene til DSA, – Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet, er fullstendig uten noen kunnskaper om elektromagnetisk strålings skadevirkninger på cellenes funsksjoner.DSA har bare en primitiv regel om at hvis du blir oppvarmet og får brannskader av strålingen, først da er det skadelig. De vet ikke hvor lite det skal til for å skade cellenes meget finstilte maskineri.Alle de nevnte sykdommer er kommet vesentlig etter den elektriske revolusjon, og spesielt etter den trådløse revolusjonen – WiFi.I tillegg til de nevnte årsakene i tittelen, har vi også HAARP som er den klart kraftigste radiosenderen på jorda og det er flere av dem. Anlegget i Alaska er i stand til å sende ut en maksimal effektiv utstrålt effekt på fire milliarder watt. Dette skjer ikke uten konsekvenser.

3 Kommentarer on “HVORFOR ER ELEKTROMAGNETISK STRÅLING FRA AMS SMARTMÅLERE, 5G, MOBILTELEFONER, RADARER, OG ANDRE TRÅDLØSE ENHETER SÅ FARLIG?

Legg igjen en kommentar