NWO

Opprettelsen av New World Order (NWO) agenda ble satt i gang av den beryktede karakteren Mayer Amschel Rothschild, den som bestemte seg for å kontrollere hele planeten på noen nødvendige måter. 

Selvfølgelig betydde dette: bedrag, kontroll, økonomisk slaveri, utpressing og drap … men også langt større ting, som: kriger, hungersnød og avfolking … et folkemord i motsetning til noe annet før det. Hvis du vil forstå hvor kraftig og svarthjertet Rothschild-familien er, må du lese hele historien deres HER . De er den rikeste klanen i verden, og imperiet deres ble bygget på fjell av bein og lidelse.

1773 – Mayer Amschel Rothschild samler tolv av sine mest innflytelsesrike venner, og overbeviser dem om at hvis de alle samler ressursene sine sammen, kan de styre verden. Dette møtet finner sted i Frankfurt, Tyskland. 

Rothschild informerer også vennene sine om at han har funnet den perfekte kandidaten, et individ med utrolig intellekt og oppfinnsomhet, for å lede organisasjonen han har planlagt – Adam Weishaupt. 

1. mai 1776 – Adam Weishaupt (kode kalt Spartacus) oppretter et hemmelig kalt Illuminati-ordenen. Weishaupt er professor i Canon Law ved University of Ingolstadt i Bayern, en del av Tyskland. Illuminati søker å etablere en ny verdensorden . 

Målene deres er som følger:  1) Avskaffelse av alle beordrede regjeringer  2) Avskaffelse av privat eiendom  3) Avskaffelse av arv  4) Avskaffelse av patriotisme  5) Avskaffelse av familien  6) Avskaffelse av religion  7) Opprettelse av en verdensregjering 







Juli 1782 – Illuminati-ordenen går sammen med frimureriet på Wilhelmsbad-kongressen. Comte de Virieu, en deltaker på konferansen, kommer bort synlig rystet. På spørsmål om de “tragiske hemmelighetene” han hadde med seg, svarer han:

“Jeg vil ikke betro dem til deg. Jeg kan bare si at alt dette er veldig alvorligere enn du tror. ” 

I følge denne biografen kunne “Comte de Virieu bare snakke om frimureri med skrekk.”  Insigniene til Illuminati-ordenen dukket først opp på motsatt side av amerikanske en-dollarsedler i 1933. Man kan lese , ved foten av den 13-etasjers pyramiden, året 1776 (MDCCLXVI i romertall). Øyet som stråler i alle retninger er det “spionerende øye” som symboliserer det terroristiske, Gestapo-aktige byrået opprettet av Weishaupt. De latinske ordene “ANNUIT COEPTIS” betyr “vårt foretak (konspirasjon) er blitt kronet med suksess.” Nedenfor forklarer “NOVUS ORDO SECLORUM” virksomhetens art: en “Ny sosial orden” eller en “ny verdensorden”. 

1785 – En kurer fra Illuminati ved navn Lanze blir truffet av lynet og drept mens han reiste med hesteryggen gjennom byen Ratisbon. Når bayerske tjenestemenn undersøker innholdet i salposene hans, oppdager de eksistensen av Illuminati-ordenen og finner planer for den kommende franske revolusjonen. 

Den bayerske regjeringen prøver å varsle Frankrikes regjering om forestående katastrofe, men den franske regjeringen unnlater å følge denne advarselen. Bayerske myndigheter arresterer alle medlemmer av Illuminati de kan finne, men Weishaupt og andre har gått under jorden, og kan ikke bli funnet. 

1796 – Frimureriet blir et stort tema i presidentvalget i USA. John Adams vinner valget ved å motsette frimurer, og sønnen, John Quincy Adams, advarer om den alvorlige trusselen mot nasjonen som frimurerlogene representerer: 

“Jeg tror samvittighetsfullt og oppriktig at frimurerordenen, om ikke den største, er en av de største moralske og politiske ondskap som Unionen nå arbeider under.”

1797 – John Robison, professor i naturhistorie ved Edinburgh University i Skottland, utgir en bok med tittelen ” Proofs of a Conspiracy ” der han avslører at Adam Weishaupt hadde forsøkt å rekruttere ham. Han utsetter de diaboliske målene til Illuminati for verden. 1821 – George WF Hegel formulerer det som kalles den hegelianske dialektikken – prosessen der Illuminati-mål oppnås. I følge den hegelianske dialektikken tilsvarer avhandling pluss antitese syntese. Med andre ord, først får du krise. Så er det et enormt offentlig rop om at noe må gjøres med problemet. Så du tilbyr en løsning som fører til endringene du virkelig ønsket deg hele tiden, men som folk ville vært uvillige til å godta i utgangspunktet. 

1828 – Mayer Amschel Rothschild, som finansierer Illuminati, uttrykker sin absolutte forakt for nasjonale regjeringer som forsøker å regulere internasjonale bankfolk som ham: 

“Tillat meg å utstede og kontrollere en nasjons penger, og jeg bryr meg ikke om hvem som skriver lovene.”

1848 – Moses Mordecai Marx Levy, alias Karl Marx, skriver “Det kommunistiske manifestet.” Marx er medlem av en Illuminati frontorganisasjon kalt League of the Just. 

Han tar ikke bare til orde for økonomiske og politiske endringer; han tar til orde for moralske og åndelige endringer også. Han mener familien bør avskaffes, og at alle barn bør oppdras av en sentral myndighet. Han uttrykker sin holdning til Gud ved å si: 

”Vi må krig mot alle rådende ideer om religion, staten, landet, patriotismen. Ideen om Gud er grunntonen til en pervers sivilisasjon. Det må ødelegges. “

22. januar 1870 – I et brev til den italienske revolusjonslederen Giuseppe Mazzini kunngjør Albert Pike – suverene store kommandør for den sørlige jurisdiksjonen til den skotske riten for frimureriet – etableringen av et hemmelig samfunn i et hemmelig samfunn: 

”Vi må lage en superrite, som vil forbli ukjent, som vi vil kalle de frimurerne av høy grad vi skal velge ut. Når det gjelder våre brødre i mur, må disse mennene pantsettes til strengeste taushetsplikt. Gjennom denne øverste ritualen vil vi styre alt frimureri som vil bli det ene internasjonale senteret, desto kraftigere fordi retningen vil være ukjent. ” 

Denne ultrahemmelige organisasjonen heter The New and Reformed Paladian Rite. (Dette er grunnen til at omtrent 95% av mennene som er involvert i murverk ikke har peiling på hva organisasjonens mål faktisk er. De er under villfarelse om at det bare er en fin samfunnsorganisasjon som gjør gode gjerninger.) 1875 – Russisk okkultisten Helena Petrovna Blavatsky grunnlegger Theosofical Society. Madame Blavatsky hevder at tibetanske hellige menn i Himilayas, som hun omtaler som Masters of Wisdom, kommuniserte med henne i London ved telepati. Hun insisterer på at de kristne har det hele bakover – at Satan er god, og at Gud er ond. Hun skriver: 

”De kristne og forskere må bli gjort for å respektere sine indiske spillere. Indias visdom, hennes filosofi og prestasjoner, må gjøres kjent i og Amerika. ” 

1884 – Fabian Society ble grunnlagt i Storbritannia for å fremme sosialisme. Fabian Society tar navnet sitt fra den romerske generalen Fabius Maximus, som kjempet mot Hannibals hær i små ødeleggende trefninger, i stedet for å prøve en avgjørende kamp. 14. juli 1889 – Albert Pike gir instruksjoner til de 23 øverste rådene i verden. Han avslører hvem som er det sanne objektet for frimurer-tilbedelse: 

Til dere, suverene store instruktører, sier vi dette, slik at du kan gjenta det for Brødrene i den 32., 31. og 30. grad: Frimurerreligionen skal være, av oss alle, innledere av høye grader, opprettholdt i renheten av den Luciferiske læren. ” 

1890-1896 – Cecil Rhodes, en entusiastisk student av John Ruskin, er statsminister i Sør-, en britisk koloni på den tiden. Han er i stand til å utnytte og kontrollere gull- og diamantformuen i Sør-Afrika. 

Han jobber for å bringe alle de beboelige delene av verden under dominans av en regjerende elite. Med det formål bruker han en del av sin enorme formue for å etablere de berømte stipendiene fra Rhodos. 1893 – The Theosofical Society sponser et parlament for verdensreligioner holdt i Chicago. Hensikten med stevnet er å introdusere hinduistiske og buddhistiske konsepter, som tro på reinkarnasjon, i vesten. 1911 – Det sosialistiske partiet i Storbritannia publiserer en brosjyre med tittelen “Sosialisme og religion” der de tydelig oppgir sin stilling til kristendommen: 

”Det er derfor en dyp sannhet at sosialismen er religionens naturlige fiende. En kristen sosialist er faktisk en antisosialist. Kristendom er antitesen til sosialismen. ” 1912 – Oberst Edward Mandell House, en nær rådgiver for president Woodrow Wilson, publiserer“ Phillip Dru: Administrator ”, der han fremmer“ sosialisme som drømt om av Karl Marx. ”  3. februar 1913 – Det 16. endringsforslaget til USAs grunnlov, som gjør det mulig for den føderale regjeringen å ilegge en progressiv inntektsskatt, er ratifisert. Plank nr. 2 av “Det kommunistiske manifestet” hadde bedt om en progressiv inntektsskatt. (I Canada innføres inntektsskatten i 1917, som et “midlertidig tiltak” for å finansiere krigsinnsatsen.)  1913 – President Woodrow Wilson publiserer “The New Freedom” hvor han avslører: 

“Siden jeg gikk inn i politikken, har jeg hovedsakelig hatt menns synspunkter tillatt meg privat. Noen av de største mennene i USA, innen handel og produksjon, er redde for noen, er redde for noe. De vet at det er en makt et sted så organisert, så subtil, så våken, så sammenkoblet, så fullstendig, så gjennomgripende, at de bedre ikke skulle snakke over pusten når de snakker i fordømmelse av den. ” 

23. desember 1913 – Federal Reserve (verken føderal eller reserve – det er en privateid institusjon) opprettes. Det ble planlagt på et hemmelig møte i 1910 på Jekyl Island, Georgia, av en gruppe bankfolk og , inkludert Col. House. 

Dette overfører kraften til å skape penger fra den til en privat gruppe bankfolk. Federal Reserve Act er raskt vedtatt rett før juleferien. Kongressleder Charles A. Lindbergh sr. (Far til den berømte flygeren) advarer: 

“Denne handlingen etablerer den mest gigantiske tilliten på jorden. Når presidenten signerer denne handlingen, vil den usynlige regjeringen av pengemakten, som er bevist å eksistere av Money Trust Investigation, bli legalisert. ” 

1916 – Tre år etter at han undertegnet Federal Reserve Act i lov, observerer president Woodrow Wilson: 

“Jeg er en mest ulykkelig mann. Jeg har uforvarende ødelagt landet mitt. En stor industrinasjon blir kontrollert av sitt kredittsystem. Vårt kredittsystem er konsentrert. Nasjonens vekst, derfor, og alle våre aktiviteter er i hendene på noen få menn. Vi har kommet til å være en av de dårligst styrte, en av de mest kontrollerte og dominerte regjeringene i den siviliserte verden. Ikke lenger en regjering etter fri mening, ikke lenger en regjering etter overbevisning og flertallets stemme, men en regjering etter en liten gruppe dominerende menns mening og trang. ”

1917 – Med hjelp fra finansmenn i New York City og London kan VI Lenin styrte Russlands regjering. Lenin kommenterer senere den tilsynelatende motsetningen av koblingene mellom fremtredende kapitalister og kommunisme: 

“Det eksisterer også en annen allianse – ved første øyekast en merkelig, overraskende – men hvis du tenker på det, er faktisk en som er godt begrunnet og lett å forstå. Dette er alliansen mellom våre kommunistledere og kapitalistene dine. ” 

(Husker du den hegelianske dialektikken?)  30. mai 1919 – Fremtredende britiske og amerikanske personligheter etablerer Royal Institute of International Affairs i England og Institute of International Affairs i USA på et møte arrangert av Col. House; deltatt av forskjellige Fabian-sosialister, inkludert den bemerkede økonomen John Maynard Keynes. 1920 – Storbritannias Winston Churchill anerkjenner forbindelsen mellom Illuminati og den bolsjevikiske revolusjonen i . Han observerer:

“Fra dagene av Spartacus-Weishaupt til Karl Marx, til Trotsky, Bela Kun, Rosa Luxembourg og Emma Goldman, denne verdensomspennende sammensvergelsen for velten av sivilisasjonen og for gjenoppbygging av samfunnet på grunnlag av arrestert utvikling, av misunnelig ondskapsfullhet og umulig likhet, har stadig økt.  

Det spilte en definitivt gjenkjennelig rolle i tragedien under den franske revolusjonen. Det har stammet fra hver undergravende bevegelse i løpet av det nittende århundre, og nå har dette bandet av ekstraordinære personligheter fra underverden i de store byene i Europa og Amerika nå endelig grepet det russiske folket i håret på hodet, og har bli praktisk talt de ubestridte mestrene i det enorme imperiet. ” 

1920-1931 – Louis T. McFadden er formann for huskomiteen for bank og kur. Angående Federal Reserve bemerker kongressmedlem McFadden: 

“Da Federal Reserve Act ble vedtatt, oppfattet ikke folket i disse USAene at det ble satt opp et verdensbanksystem her. En superstat kontrollert av Internasjonale bankfolk og internasjonale industrimenn som opptrer sammen for å slaveri verden for deres egen glede.  

All anstrengelse er gjort av Fed for å skjule sine krefter, men sannheten er – Fed har overvåket regjeringen. Den kontrollerer alt her, og det kontrollerer alle våre utenriksrelasjoner. Det gjør og bryter regjeringer etter ønske. “Angående den store depresjonen og landets aksept av FDRs New Deal, hevder han:” Det var ingen tilfeldighet. Det var en nøye forfulgt forekomst. De internasjonale bankfolkene prøvde å få til en tilstand av fortvilelse her, slik at de kan fremstå som herskerne for oss alle. ”

1921 – Col. House omorganiserer den amerikanske grenen av Institute of International Affairs til Council on Foreign Relations (CFR). (I løpet av de siste 60 årene har 80% av topplasseringene i hver administrasjon – enten demokrat eller republikaner – blitt okkupert av medlemmer av denne organisasjonen.)  15. desember 1922 – CFR støtter verdensregjeringen i bladet “Foreign Affairs.” Forfatter Philip Kerr uttaler: 

Det er klart det ikke kommer til å være fred eller velstand for menneskeheten så lenge jorden forblir delt inn i 50 eller 60 uavhengige stater, før det blir opprettet et slags internasjonalt system. Det virkelige problemet i dag er verdens regjering. ” 

1928 – “ The Open Conspiracy: Blue Prints for a World Revolution ” av HG Wells publiseres. En tidligere Fabian-sosialist, Wells skriver: 

Den politiske verdenen for den åpne konspirasjonen må svekke, utløse, innlemme og erstatte eksisterende regjeringer. Den åpne konspirasjonen er den naturlige arven fra sosialistiske og kommunistiske entusiasmer; det kan ha kontroll over Moskva før den har kontroll over New York. Karakteren til Open Conspiracy vil nå vises tydelig. Det vil være en verdensreligion. ” 

1933 – “The Shape of Things to Come” av HG Wells utgis. Wells spår en annen verdenskrig rundt 1940, som stammer fra en tysk-polsk tvist. Etter 1945 ville det være en økende mangel på offentlig sikkerhet i “kriminelt smittede” områder. 

Planen for den “moderne verdensstaten” ville lykkes med sitt tredje forsøk, og komme ut av noe som skjedde i Basra, Irak. Boken sier også:

“Selv om verdensregjeringen ganske enkelt hadde kommet i noen år, selv om den var uendelig fryktet og knurret, fant den ingen motstand noe sted.” 

21. november 1933 – I et brev til oberst Edward M. House skriver president Franklin Roosevelt: 

“Sannheten i saken er, som du og jeg vet, at et økonomisk element i de større sentrene har eid regjeringen siden Andrew Jackson ‘dager.” 

Mars 1942 – En artikkel i tidsskriftet “TIME” kroniserer Federal Council of Churches (som senere blir National Council of Churches, en del av World Council of Churches) som legger vekt på arbeidet med å etablere en global autoritet. Et møte med de øverste funksjonærene i rådet kommer til fordel for:  1) en verdensregjering med delegerte makter; 2) sterke umiddelbare begrensninger på nasjonal suverenitet; 3) internasjonal kontroll av alle hærer og marine. Representanter (375 av dem) for 30-kirkesamfunn hevder at “en ny orden i det økonomiske liv er både nært forestående og tvingende” – en ny orden som helt sikkert vil komme enten “gjennom frivillig samarbeid innenfor rammen av demokrati eller gjennom eksplosiv revolusjon. ” 

28. juni 1945 – USAs president Harry Truman støtter verdensregjering i en tale: 

“Det vil være like lett for nasjoner å komme sammen i en republikk i verden som det er for oss å komme sammen i en republikk i USA.” 

24. oktober 1945 – FNs charter trer i kraft. Også 24. oktober introduserer senator Glen Taylor (D-Idaho) Senatets resolusjon 183, der den amerikanske senaten ber om å gå i rekord for å favorisere opprettelsen av en verdensrepublikk, inkludert en internasjonal politistyrke. 7. februar 1950 – Internasjonal finansmann og CFR-medlem James Warburg forteller et underutvalg for utenriksrelaterte senater: 

“Vi skal ha verdensstyre uansett om du liker det – ved erobring eller samtykke.” 

9. februar 1950 – Underutvalget for utenriksrelasjoner i Senatet introduserer Senatets samtidige resolusjon 66 som begynner: 

“For å oppnå universell fred og rettferdighet, bør De forente nasjoners nåværende charter endres for å gi en ekte verdensregjeringsforfatning. 

1952 – World Association of Parliamentarians for World Government utarbeider et kart designet for å illustrere hvordan utenlandske tropper ville okkupere og politisere de seks regionene som USA og Canada vil bli delt inn i som en del av deres verdensregjeringsplan. 1954 – Prins Bernhard av Nederland oppretter Bilderbergers: internasjonale politikere og bankfolk som møtes i hemmelighet på årlig basis. 1961 – Det amerikanske utenriksdepartementet utgir dokument 7277, med tittelen “Freedom From War: The US Program for General and Complete Disarmament in a Peaceful World.”  Den beskriver en tretrinns plan for å avvæpne alle nasjoner og bevæpne FN med den siste fasen i som “ingen stat vil ha militærmakt til å utfordre den gradvis styrkte FNs fredsstyrke.” 

1966 – Professor Carroll Quigley, Bill Clintons mentor ved Georgetown University, forfattere et massivt bind med tittelen “Tragedy and Hope” der han uttaler: 

”Det eksisterer og har eksistert i en generasjon, et internasjonalt nettverk som til en viss grad opererer på den måten den radikale høyre mener kommunistene handler. Faktisk har dette nettverket, som vi kan identifisere som Round Table Groups, ingen motvilje mot å samarbeide med kommunistene eller andre grupper, og gjør det ofte.  

Jeg kjenner til driften av dette nettverket fordi jeg har studert det i tjue år og fikk tillatelse i to år, på begynnelsen av 1960-tallet, til å undersøke dets papirer og hemmelige poster. Jeg har ingen aversjon mot det eller de fleste av dets mål, og har i store deler av livet vært nærme det og mange av instrumentene. Jeg har innvendt, både tidligere og nylig, mot noen få av politikkene, men generelt er min viktigste meningsforskjell at den ønsker å forbli ukjent, og jeg tror dens rolle i historien er betydelig nok til å bli kjent. ” 

April 1972 – I sin hovednotat til Association for Childhood Education International, proklamerer Chester M. Pierce, professor i utdanning og psykiatri ved Det medisinske fakultet ved Harvard University: 

”Hvert barn i Amerika som går på skole i en alder av fem år er sinnssykt fordi han kommer på skolen med visse troskap mot våre grunnleggende fedre, overfor foreldrene, mot en tro på et overnaturlig vesen. Det er opp til deg, lærere, å gjøre alle disse syke barna godt ved å skape fremtidens internasjonale barn. ” 

Juli 1973 – Den internasjonale bankmannen og det faste medlemmet av det subversive Council on Foreign Relations, David Rockefeller , grunnla en ny organisasjon kalt Trilateral Commission, hvor det offisielle målet er “å harmonisere de politiske, økonomiske, sosiale og kulturelle forholdene mellom de tre viktigste økonomiske regioner i verden ”(derav navnet“ Trilateral ”). 

Han inviterer fremtidig president Jimmy Carter til å bli et av de grunnleggende medlemmene. Zbigniew Brzezinski er organisasjonens første direktør. Det er tre store økonomiske områder i verden: Europa, Nord-Amerika og Østen (Japan, Sør-Korea, Taiwan, etc.). 

Hvis medlemslandene i hver av disse tre regionene under påskudd av å slå seg sammen for å kunne møte økonomisk konkurranse med de to andre økonomiske regionene, velger å slå seg sammen til ett enkelt land, og danne tre superstater, -verdens regjering vil nesten oppnås. 

I likhet med Fabian-sosialister oppnår de sitt endelige mål trinn for trinn. Dette målet oppnås nærmest i Europa med den europeiske enhetsloven (Maastricht-traktaten) som ble implementert i 1993, og krever at alle EU-landene skulle avskaffe sine handelsbarrierer og overlate sin monetære og finanspolitikk til teknokratene i Europakommisjonen i Brussel, Belgia. 

I januar 2002 forlot alle disse europeiske landene sine nasjonale valutaer for bare å dele en felles valuta, “Euro”. Dessuten fjernet Nice-traktaten flere makter fra land til å overføre dem til EU-kommisjonen. 

Det som begynte uskyldig i 1952 da EEC (European Economic Community, en felles autoritet for å regulere kull- og stålindustrien blant europeiske nasjoner), ble til slutt en europeisk superstat. Jean Monnet, en fransk sosialistisk økonom og grunnlegger av EEC, hadde dette i bakhodet da han sa: “Politisk union følger uunngåelig økonomisk union.” Han sa også i 1948: 

“Opprettelsen av et forent Europa må sees på som et essensielt skritt i retning av opprettelsen av en forent verden.” 

Når det gjelder det nordamerikanske området er sammenslåingen av medlemslandene godt i gang med fri handel mellom Canada og USA, og deretter Mexico. 

I løpet av de neste årene skal denne frihandelsavtalen også omfatte hele Sør- og Mellom-Amerika, med en enkelt valuta for dem alle. Mexicos president Vucente Fox sa 6. mai 2002 i Madrid: 

“Etter hvert er vårt langsiktige mål å etablere med USA, men også med Canada, vår andre regionale partner, et ensemble av forbindelser og institusjoner som ligner de som ble opprettet av EU.” 

1973 – Roma-klubben, en FN-operativ, utgir en rapport med tittelen “Regionalisert og tilpasningsdyktig modell av det globale verdenssystemet.” Denne rapporten deler hele verden inn i ti riker. 1979 – , som står for Federal Emergency Management Agency, får enorme krefter. I tilfelle av “nasjonal nødsituasjon” har den makt til å suspendere lover, flytte hele befolkninger, arrestere og arrestere borgere uten en berettigelse og holde dem uten rettssak. Den kan beslaglegge eiendom, matforsyning, transportsystemer og kan suspendere grunnloven. Ikke bare er det den mektigste enheten i USA, men den ble ikke en gang opprettet i henhold til konstitusjonell lov av kongressen. Det var et produkt av en presidentordre. 

En utøvende ordre blir lov ganske enkelt ved en signatur av den amerikanske presidenten; det trenger ikke en gang å bli godkjent av representantene eller senatorene i kongressen. En tilstand av “nasjonal krise” kan for eksempel være et terrorangrep, en naturkatastrofe eller et aksjemarkedsulykke. Her er bare noen få eksekutive pålegg tilknyttet FEMA som vil suspendere grunnloven og rettighetsregelen. Disse utøvende ordrene har vært på posten i nesten 30 år, og kan vedtas ved slag av en presidentpenn:  # 10995: Rett til å gripe alle kommunikasjonsmedier i USA. # 10997: Rett til å ta beslag på all elektrisk kraft, drivstoff og mineraler, både offentlige og private. 

# 10999: Rett til å gripe alle transportmidler, inkludert personbiler av noe slag, og total kontroll over motorveier, havnehavner og vannveier. # 11000: Rett til å gripe ethvert amerikansk folk og dele opp familier for å skape arbeidsstyrker som skal overføres til ethvert sted regjeringen ser passende. # 11001: Rett til å gripe alle helse-, utdannings- og velferdsfasiliteter, både offentlige og private. # 11002: Rett til å tvinge registrering av alle menn, kvinner og barn i USA. # 11003: Rett til å gripe all luftplass, flyplasser og fly. # 11004: Rett til å beslaglegge alle bolig- og finansmyndigheter for å etablere ”Utflytting av angitte områder”, og for å tvinge til at områder som er klassifisert som “utrygge” blir forlatt. 

# 11005: Rett til å beslaglegge alle jernbaner, indre vannveier og lagringsanlegg, både offentlige og private. # 11921: Autoriserer planer om å etablere regjeringskontroll av lønn og lønn, kreditt og strømmen av penger i amerikanske finansinstitusjoner. 1991 – President George Bush sr. Berømmer den nye verdensordenen i en unionsstatens melding: 

“Det som står på spill er mer enn ett lite land; det er en stor ide – en ny verdensorden … å oppnå menneskehetens universelle ambisjoner … basert på delte prinsipper og rettsstaten … Opplysningen av tusen lyspunkter … Forandringsvindene er med oss ​​nå .” 

(Teosofen Alice Bailey brukte det samme uttrykket – “lyspunkter” – for å beskrive prosessen med okkult opplysning.)  Juni 1991 – Verdens ledere er samlet for et annet lukket dørmøte i Bilderberg Society i Baden Baden, Tyskland. Mens han var på det møtet sa David Rockefeller i en tale: 


“Vi er takknemlige for Post, The New York Times, Time Magazine og andre gode publikasjoner hvis regissører har deltatt på møtene våre og respektert deres løfter om skjønn i nesten førti år. Det hadde vært umulig for oss å utvikle vår plan for verden hvis vi hadde blitt utsatt for lysene om publisitet i løpet av disse årene. Men verden er nå mer sofistikert og forberedt på å marsjere mot en verdensregjering. Den overnasjonale suvereniteten til en intellektuell elite og verdensbankfolk er helt sikkert å foretrekke fremfor den nasjonale selvbestemmelsen som ble utøvet de siste århundrene. ” 

29. oktober 1991 – David Funderburk, tidligere amerikanske ambassadør i Romania, forteller et publikum i Nord-Carolina:

George Bush har omringet seg med mennesker som tror på en-verdens regjering. De tror at det sovjetiske systemet og det amerikanske systemet konvergerer. ”

21. mai 1992 – I en adresse til Bilderberger-organisasjonsmøtet i Evian, Frankrike, erklærer tidligere statssekretær Henry Kissinger:

“I dag ville amerikanere bli rasende hvis FN-tropper kom inn i Los Angeles for å gjenopprette orden; i morgen vil de være takknemlige! Dette gjelder spesielt hvis de ble fortalt at det var en trussel utenfra, uansett om de er reelle eller utlyste, som truet vår eksistens. 

Det er da alle mennesker i verden vil be verdensledere om å befri dem fra dette onde. Den ene tingen hver mann frykter er det ukjente. Når dette scenariet blir presentert, vil individuelle rettigheter frafalle for å garantere at de blir gitt dem av deres verdensregjering. ” 

20. juli 1992 – magasinet “TIME” publiserer “The Birth Nation of the Global Nation” av Strobe Talbott, Rhodes Scholar, romkamerat til Bill Clinton ved Oxford University, CFR-direktør og trilateralist (og utnevnt til visestatssekretær av president Clinton), der han skriver: 

“Nasjonalt slik vi kjenner det vil være foreldet; alle stater vil anerkjenne en samlet global autoritet … Alle land er i utgangspunktet sosiale ordninger … Uansett hvor permanente eller til og med hellige de kan virke når som helst, faktisk er de alle kunstige og midlertidige … Kanskje nasjonal suverenitet ikke var Det er tross alt ikke så bra idé … Men det har tatt hendelsene i vårt eget underlige og forferdelige århundre å få saken til verdensstyre. ” 

1993 – Et annet parlament for verdensreligioner ble holdt i Chicago i 100-årsjubileet for det første. I likhet med det første stevnet, forsøker denne å slå sammen alle verdens religioner i ”en harmonisk helhet”, men den ønsker å få dem til å ”fusjonere tilbake til sitt opprinnelige element.” 

Tradisjonelle oppfatninger om monoteistiske religioner som kristendom anses som uforenlige med individuell ”opplysning”, og må endres drastisk. 18. juli 1993 – CFR-medlem og trilateralist Henry Kissinger skriver i “Los Angeles Times” om NAFTA (Nordamerikansk frihandelsavtale): 

“Hva Kongressen vil ha før det ikke er en konvensjonell handelsavtale, men arkitekturen til et nytt internasjonalt system … et første skritt mot en ny verdensorden.” 

1994 – I Human Development , utgitt av FNs utviklingsprogram, var det et avsnitt kalt “Global Governance for the 21st Century.” 

Administratoren for dette programmet ble utnevnt av Bill Clinton. Han heter James Gustave Speth. Rapporten om åpning sa: 

”Menneskehetens problemer kan ikke lenger løses av den nasjonale regjeringen. Det som trengs er en verdensregjering. Dette kan best oppnås ved å styrke FNs system. ” 

3. mai 1994 – President Bill Clinton signerer presidentbeslutningsdirektivet 25, og erklærer det deretter klassifisert slik at det amerikanske folket ikke kan se hva det sier. (Sammendraget av PDD-25 gitt til medlemmer av Kongressen forteller oss at den gir presidenten fullmakt til å overføre kontrollen over amerikanske militære enheter til FNs kommando.)  23. september 1994 – Globalistene innser at etter hvert som flere og flere begynner å våkne opp til hva som skjer, har de bare en begrenset periode å implementere retningslinjene sine. Da David Rockefeller snakket til FNs ambassadørers middag, kommenterer: 

”Dette nåværende vinduet med muligheter, der en virkelig fredelig og gjensidig avhengige verdensorden kan bygges, vil ikke være åpen for lenge … Vi er på grensen til en global transformasjon. Alt vi trenger er den rette store krisen, og nasjonene vil godta den nye verdensordenen. ” 

Mars 1995 – FNs delegater møtes i København, Danmark, for å diskutere ulike metoder for å innføre globale skatter på verdens mennesker. 1995 – Magazine “Popular Science” beskriver en topphemmelig US Navy-installasjon kalt (High Frequency Active Auroral Research Program) i delstaten Alaska. Dette prosjektet stråler kraftig radioenergi i jordens øvre atmosfære. Et av målene med programmet er å utvikle evnen til å “manipulere lokalt vær” ved å bruke teknikkene utviklet av Bernard Eastlund. (Programmet har vært i gang siden 1990.)  27. september 1995 – State of the World Forum fant sted høsten i år, sponset av Gorbatsjov-stiftelsen som ligger ved Presidio i San Francisco. 

Stiftelsespresident Jim Garrison leder møtet med hvem-som fra hele verden, inkludert Margaret Thatcher, Maurice Strong, George Bush, Mikhail Gorbatsjov og andre. Samtale sentrerer seg om menneskehetens enhet og den kommende globale regjeringen. Imidlertid brukes uttrykket “global styring” nå i stedet for ”ny verdensorden” siden sistnevnte har blitt et politisk ansvar, og er en lynstav for motstandere av den globale regjeringen. 1996 – FNs 420-siders rapport “Our Global Neighbourhood” blir publisert. Den skisserer en plan for “global styring”, hvor det ble oppfordret til en internasjonal “konferanse om global styring” i 1998 med det formål å overlevere de nødvendige nødvendige traktater og avtaler for ratifisering innen år 2000. 

2003 – Verden er på grensen til nok en global krig, “unntakstilstanden” som en-verdensmannen lette etter for å innføre krigslov og den universelle mikrobrikken under huden … Men med det globale bevissthetsskiftet, vil de har ikke det siste ordet! Publisert i 2002 av Michael, MichaelJournal ; tillegg av Alexander Light, HumansAreFree.com ;

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Gry lerfald

    Vi har en familie til, som var de som startet opium traden i Kina. Sasoon familien. De blir kalt for Midtøstens Rotchild, og kan spore sine blobånd tilbake til de sumerske kongefamiliene. De er faktisk langt mektigere en Ritchild familien og Rotchild svarer til dem. Alle de 13 familiene svarer til å dem. Alt dreier seg jo om blodet. Og deres tilbedelse til Lucifer, molock, Baal.. Det onde har mange navn. Men utrolig mye flott og gjennomtenkt informasjon her. Skulle ønske flere kunne lese dette. Finner det svært vanskelig å få folk til å våkne opp og innse sin egen trelldom.

+ Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.